Spoštovani starši in otroci!

Z današnjim dnem se začenja novo šolsko leto in v naš vrtec prvič vstopajo tudi novinci. Še večje število pa je otrok, ki so že vključeni v enote našega vrtca. Želimo si, da bi tudi v tem šolskem letu znali skupaj dobro sodelovati, ustvarjati varno in zdravo okolje ter kvalitetno izvajati pedagoški proces brez večjih težav.

Starši zaupajte nam, poskrbeli bomo, da bo vašemu otroku pri nas lepo. Verjamemo, da bomo kljub vsem izzivom, ki nam jih bo na pot predšolske vzgoje prinašalo to šolsko leto, vsi zaposleni maksimalno poskrbeli, da bo okolje v vrtcu varno, zdravo, prijazno, inovativno in ustvarjalno. Prizadevali si bomo, da bo prav vsak otrok in njegova družina, v vrtcu pridobil kar se da veliko pozitivnih izkušenj, ki mu bodo dobra popotnica za življenje. A le skupaj z vami starši bomo ob strpnem sodelovanju in razumevanju to tudi zmogli.

Naj prav vsak izmed nas ujame svoje sonce upanja in veselja v prihajajočem šolskem letu in naj mu sveti ravno toliko in tako močno, kot sam potrebuje.

Uspešno, prijazno, zdravo, ustvarjalno in nasmejano šolsko leto 2022/23 otrokom, staršem, starim staršem in vsem zaposlenim želim,

Mateja HOVNIK, ravnateljica